freak

älskar den nya låten freak av molly sandén. sitter och lyssnar på den om och om igen. borde sova men vill lyssna lite till. och låten all of me. perfekt text. 
 
man ska inte sitta här vid datorn sena kvällar när man är själv med tankarna. då kan vad som helst komma upp. men om alla andra får tjata på facebook och överallt hur lyckliga de är så måste jag ju också få det. Tomas är mitt allt. På alla sätt och vis. han gör mig trygg, lycklig och glad. den mannen kan verkligen få mig att skratta när jag är som mest ledsen. han låter mig vara mig själv och med mina konstigheter, på gott och ont. det är inte många som skulle klara av att leva med tomas med tanke på hans konstigheter, men för mig är han perfekt ♥ vi funkar väldigt bra ihop. 
 
Underbara barn kan han också ge. Alexander är det sötaste, goaste, mest älskvärda barnet i hela världen. en mammas kärlek går inte att beskriva. det finns inget bättre i världen än att få spendera all tid åt dessa två killar. de ger mig den kärleken och stödet jag behöver. det spelar ingen roll vart i livet vi befinner oss, jag är lika lycklig med de två.