GOTT NYTT ÅR !!!

Nu är det äntligen snart slut på 2007. skönt det ska bli att få börja om på ett helt nytt år. jag har rett ut några saker som jag har grubblat på så det följer inte med några tvivel till nästa år.

Idag vakande jag halv 1 av att faster Margit ringde från skåne och önskade oss Gott nytt år :) men somnade om igen till kvart i 4 då mamma sms och frågade om jag var vaken. då var det dags att stiga upp. sms:ade johanna och gick ner och åt, fixa mig väldig lite och drog iväg till kyrkogården. det var väldigt kallt ute så det blir att ha mkt kläder när vi far till stan ikväll . när vi kom till kyrkogården så var det alldeles mörkt vid farmor och farfars gravsten. så vi gick och letade lite med tändstickor :) vi hittade först farfars grav, men när vi skulle tända ljuset så fick vi inte upp lyktan !! vi ringde pappa och fråga hur vi skulle göra :) hahaha men det gick bra iaf . vi fortsatte till farmors grav och sedan till alma och eugens grav, sedan gick vi till minneslunden. där var det jätte fint :) jag frös så mkt om händerna efter att ha kämpat i kylan med att få alla ljusen tända . vi fortsatte att gå till ica för att köpa lite grönsaker men det var stängt !!! så vi ringde marcus att hämta oss.

när vi stod där och väntade så kom det en äcklig gubbe fram till oss. jag och johanna backade lite. han frågade om han fick en kram. vi sa såklart att vi inte ville men då sa han att han som är så gammal behöver kramar ! usch !!! han fortsatte att prata lite om vi väntar på nån osv. sedan önskade han oss ett gott nytt år och att vi inte ska röka och dricka.. jaha ja .. och det sak komma från rätt käft. sen kom marcus och han körde jätte fort på parkeringen och drog en riktig sladd när han skulle stanna. gubben hade inte hunnit så långt och såg att vi gick mot bilen och då ropade han något om att han kör snabbt eller nått ;D hahaha kommer inte tiktigt ihåg :)

resten av dagen ser ut så att jag äter nu, packar mitt smink och tar på mig min kläder som jag ska ha, sen innan 9 ska jag till johanna då vi ska äta våran tårta vi bakade och fixa oss inför kvällen. sen vid 11 ska marcus hämta oss och köra in oss till stan . där ska vi kolla på raketer och gå och vandra lite, träffa lite folk, dricka glögg ;s , sen ska vi äta där också. sen när vi inte orkar vara där mer så kommer marcus och hämtar hem oss så ska vi sova hos mig och se film :)

kommer skriva sen vad som egentligen hänt under kvällen  :)

image20image21
farmor och farfar <33

image22image23
alma och eugen, . jag ville ta bild på hela kyrkogården men det gick inte så bra för det var kallt