kladdkaka

idag är det fjärde dagen jag inte ammat :)) är skitglad över att det ändå gick så snabbt. liiite trist är det dock, för nu är alexander en stor pojke. mjölkstockningen har också släppt nästan helt tack vare nässprayen :) sist men inte minst så sover alexander bra under nätterna nu. trodde han ändå skulle vakna och vilja snutta på nått men nej :)
 
idag har jag varit hos mamma heeela dagen. niina är ju kvar så måste passa på att umgås. vi såg berättelsen om pi. skitbra film! herregud! älskar allt med den. härligt med såna filmer. visst var den väldigt sorglig många gånger men bra! ska tvinga tomas se den ihelg.
 
sen bakade jag även kladdkaka hos mamma. SOM JAG HAR LÄNGTAT! jag älskar ju choklad över allt annat här på jorden (nästan), det löser alla problem. men jag har ju fått vara utan det i över 10 månader nu! och bara kunna baka med kakao igen. det är ju det bästa som finns, kladdkaka och chokladmuffins. jag har fått dras med äckliga neutrala muffins så länge nu... jag ska värka i mig choklad, baka frysen full med chokladfika :)
 
till middag var det tänkt att jag och tomas skulle äta potatis och köttbullar, men tomas kläcker ur sig att han ville ha pizza så vi beställde hem det och kinamat åt mig ;) hihi
 
alexander älskar rån med smör på :)