söndag

här var det tyst.
 
det har faktiskt inte hänt så jättemycket sen i onsdags utan jag har bara inte öppnat datorn alls. alexander har varit i en liten bråkperiod + att han sover mindre under dagarna så det blir mer tid åt bråkande och testa mina nerver och mindre tid åt att vila på dagarna. jag har också sovit mycket när han sover.
 
men i torsdags kom pappa hit och hjälpte mig att få upp lite diverse saker i alexanders rum. vi satte upp sänghimmeln, en lampa på väggen, en hylla, en stor gunga och sen satte han upp fönsterlampor i köket + monterade om hela systemet. så ett STORT tack!! nu är det klart! det enda är att städa upp i hans rum nu. men det sker idag. när det är städat sätter jag upp bilder. jag ska ännu köpa hem lite väggdekorationer och nån poster.
 
just nu är alexander och sover över hos farmor :) än så länge verkar det ha gått bra. vi åkte dit igår och lämnade honom + åt middag. det kändes liiite hemskt när vi for men jag behövde verkligen få sova ut!! jag och tomas hade inga planer igår utan vi for bara på affären och köpte hem massa gott och sen låg vi bara på soffan och glodde på serier.
 
nu ska jag städa lite i alexanders rum och sen ringa och höra hur det går för min baby!!! saknar ju honom enormt! bjuder på lite bilder som tagits under veckan.
 
påväg till erica
 
moffa knuffar vagn
 
alexander ställer sig upp helt själv mot möbler
 
 
alexander i gungan
 
han är ännu lite för liten för den
 
men mycket vikt håller den!