bebisar

Godmorgon!!
 
Först vill jag berätta att jag har fått en kusin :) i förrgår födde Linda sitt 5e barn, en liten linus. på lördag ska vi dit och hälsa på. babyboomen i släkten tar aldrig slut. vem blir här näst?
 
jag har även bokat tid till fotograferingen som blir på måndag :) ska bli sjukt kul!!! tomas ska fixa hans bobbycar dit om vi ska ha med den på fotot. vi får se där borta vad som funkar. sen är det bara kläderna som måste kollas. har några förslag men har inte valt ännu.
 
igår var jag hos erica och elvira hela dagen :) de stängde av vattnet här hemma hela dagen så jag fyllde upp kylen med vatten i kastruller men jag pallade ändå inte vara hemma. vi kunde ju inte ens borsta tänderna normalt. nä jag blev så stressad. kom hem kl 6 på kvällen. Det var roligt att vara hos erica :) och elvira är ju den sötaste! hon är så lik sina föräldrar så ojoj!
 
imorgon ska jag, alexander, mamma och kanske erica och elvira fara på stan!! fan vad jag längtat! lista är såååå lång på vad jag måste köpa. alexander måste ha massa sommarkläder. ska även köpa skor åt honom :))) har fått lite presentkort åt honom också så det är ju perfekt.
 
idag händer det inte så värst mycket. mamma slutar 12 så ska kanske gå och möta henne? eller iaf umgås med henne. har inte setts så mycket den senaste tiden. nu bjuder jag på lite bilder innan alexander vaknar.