back in town

God morgon!

jag har varit vaken en liten stund nu faktiskt. det är mulet ute så ligger kvar ett tag brevid mitt troll :) en hel del har hänt sedan jag sist skrev på bloggen. men jag måste säga att det har varit otroligt skönt att vara utan internet ett tag! så nu när vi kom till luleå i lördags så väntade jag några dagar innan jag startade datorn.

ja men flytten gick iaf jättebra :) allt var helt klart med städning och allt kl 5 på samma dag som vi började (torsdan). och ändå tog vi det lugnt de två sista timmarna när vi städade. mamma och pappa sov en natt till i lägenheten och jag är mer än nöjd med den :) dock är den inte helt i ordning ännu. för internet ska inte komma dit förrän den 15 juni. så vi for hit tidigare ist. vi har bara packat upp det viktigaste så lägenheten är ännu i kaos. bilder kommer komma när jag får tag på mamma och pappas systemkamera :) befinner mig just nu i rutvik.

annars har jag fått jobb i luleå i sommar. så därför kommer vi spendera 95% av sommaren här. har lite blandade känslor över det för visst är det kul att träffa alla hela tiden typ men samtidigt saknar jag min nya lägenhet grymt mycket. vi får åka dit då jag är ledig osv.

men nu ska jag göra mig iordning :) bilder kommer in senare