Rubrik

Tisdag, snart är det 2009. herregud vad tiden går fort !!! det är ju sjukt. det har hänt en hel del iår :) tänkte skriva ett inlägg senare som sammanfattar 2008 (Y) , men inte nu . för detta inlägg tänkte jag rikta på gårdagen :)

Jag vaknade vid 9 för tomas skulle komma :) då han var här åt vi frukost och gjorde inte så mkt mer. vid 2 åkte vi in till stan för att göra lite ärenden. han köpte hårfärg (Y) pappa kom och hämtade oss 4 och vi åt middag. senare på kvällen kom mina kusiner Tove och Theo från skåne + deras syster Ylva på besök :) jag och tomas började färga håret på varandra. jag skulle fixa min utväxt medans han skulle göra blonda slingor. MEN det blev vääääldigt blond ;// förlåt tomas !! det fanns typ inget brunt kvar :D och så blev det olika nyanser av det blonda .. sorry :) men imorgon ska vi fixa om det till brunt igen :) förlåt.. men sååå fult blev det inte :) och jag blev nöjd med mitt hår :p

nu idag fick jag mig en riktig sovmorgon :D jag vaknade 2 .. haha, det är länge om man tänker på när jag vaknat nu tidigare på lovet. vad jag gjort idag är inte mkt ,. jag for på stan en sväng med pappa för jag skulle kolla ett armband till imorgon + att jag hittade ringar :p klockan är redan 11 :o känns som 7 ? haha , men imorgon är det nyår :D !!! det blir ju kul ;)

en tomas ;)