Helgen då

jaaa.. då var helgen äntligen över. den har ju inte varit dålig, men inte bra heller? hade så mkt jag ville men ingenting blev som det blev. jag hittade inte ens ett par vinterskor :( så går ännu i mina svinfula, svintunna och typ somriga skor.

på fredagen vaknade jag tomas och henrik tidigt, hoppade i bilen vid 10 stannade ett tag i pite innan vi fortsatte till luleå. i pite hälsade vi på moster nadja och gud så fint hus hon har!! och en ännu sötare saga :D ville ta med henne hem! annars fick vi gott kaffe och fika som var efterlängtat. sen när vi kom till luleå så åt vi jättegod middag som mamma och pappa lagade :) sen när idol började drog tomas och henrik på bio. jag ides som sagt inte följa med. det var skönt att slippa tomas nån timme, hur elakt det än låter. fick träffa marcus också :) det var kul.

på lördagen sprack alla planer vi hade för helgen. så vi sov länge, åkte till stan, letade skor men hittade bara fula och åkte vidare och kollade på en tv ist. och vi hittade en. efter många timmar på onoff. det var massssor med strul, beslut, osv osv men alla blev nöjda och glada i slutändan :) vi slipper kolla på en 14tums tv nu iaf!! efter stanbesöket åkte vi till rutvik och åt tacos och tog det lugnt. vi hyrde även en film men den var sådär.

idag åkte vi hem redan vid 10. var hemma tidigt och det var svinskönt!! hela dagen har jag försökt skriva en liten text om genus, barn och ungdomar. men det gick inte så bra. de kommer inte bli så glada på mig imorgon på gruppmötet.

nu taggar vi inför det sista detta moment som är på onsdag och sen är jag långledig till nästa måndag då moment C börjar. här existerar inget som heter höstlov!

nu ska jag gå och måla naglarna och hoppa i säng!