Plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg

Onsdag. klockan är snart halv 9, och jag börjar 9.45. fick skjuts av tomas och sitter nu på skolan och ska plugga till biologiprovet som jag har imorgon och kanske även göra matte?! har ju snart nationella!!! jag slutar 3 idag iaf. ska hem då och PLUGGA.. kuuuul. sen är det valborg imorgon :)))

nationella engelska gick bättre än förväntat igår. men jag har säkert ändå en massa fel :p man skulle skriva 300-600 ord men jag fick det till 642 !!! haha, hoppas det inte gör nått . .

igår efter skolan åkte jag till tomas. vi var 3 ggr på affären igår :o först for jag och tomas till willys på storheden. sen ville tomas mamma att vi skulle fara och "stor" handla på kvantum. så mkt var det inte men en hel del :) tomas ena brorsa marcus kom även med, vi fick daim för det så :p sen senare på kvällen hade hon glömt skriva kaffe på lappen. tomas vägrade först men hon mutade honom så vi åkte till statoil. annars satt jag och pluggade lite hos honom också.

läkaren ringde även till mig när jag hade rättskunskap. han hade fått tillbaka provsvaren och det visade sig att jag har urinvägs och nån bakterie i urinröret? , haha , jag har då inte märkt nått sånt men har iaf fått medicin som jag ska hämta ut idag :)

NU måste jag plugga. hejs .