hemma

Hejhej!
 
just nu ligger jag nerbäddad i min sköna säng hemma och kollar lite vid datan. ska strax sova men måste kolla vilka serier som jag missat under tiden jag varit borta.
 
idag kom vi som sagt hem från finland. mamma och pappa skjutsade mig och alexander till övertorneå där vi mötte upp tomas, böt bil och åt innan vi sen for hemåt. och precis innan vi kom fram dit så spydde alexander ner hela bilen. så vi tog fort med babywipes det värsta. det var skitfint väder idag så när vi kom hem gick vi på en promenad till ica och handlade lite. köpte även hårfärg som skulle göra håret mer rött men tyckte inte det blev nån skillnad? vi får se imorgon i dagsljus ist.
 
men det är skönt att ha kommit hem till sitt egna och lite rutiner. imorgon är det jobb 13-21.30, fredag samma och på lör och sön 7-16. skönt att tjäna ihop sina egna pengar!!
 
mamma skulle fixa bilderna från stugan åt mig men hon verkar inte ha gjort det så lägger upp lite andra bilder från innan stugan. berättar vad som hände där då jag får bilderna.
 
fika på miljögården