jag lever

hejhej!!

sitter nu hos mamma och pappa och kollar hockey. tomas är på coop och ser matchen medans jag sitter här och har precis ätit fruktsallad :) dagarna går väldigt snabbt nu för tiden. det är ju inte mycket som hinns med eftersom jag måste vila efter minsta lilla. men idag har jag varit hurtig! vaknade kl 6 med tomas då han skulle fa och jobba, sen somnade jag faktiskt inte om utan hoppade i duschen och fikade lite innan jag gick till mamma. vi åkte in till stan en snabbis och köpte en amningsbh. sen tillbaka hit, tog en pn på ca 50 min och sen satt vi bara och snackade skit. hem och laga middag, diska och sen tillbaka hit igen.

tänkte baka nougatrutor idag och även göra matpaj till middag men det får bli imorgon ist :) sen måste jag bara nämna att jag är superglad över att big brother har börjat igen!! har ju skaffat live nu när jag är hemma hela dagarna :) jättebra folk är med dessutom.

snart är hockeyn slut och då måste jag hem och sova :) det har ju blivit lite andra rutiner nu när tomas börjat jobba igen.